«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σύλληψη δύο ημεδαπών στο Αγρίνιο για ηλεκτρονικό τζόγο

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 05-03-2011 στο Αγρίνιο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο (2) ημεδαποί  κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου «Περί διαχείρισης – οργάνωσης -λειτουργίας και διάθεσης εσόδων , δελτίων στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης».
   Ειδικότερα 49χρονος ημεδαπός κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα ΄΄καφενείο΄΄ και να διοργανώνει – διεξάγει σε ευρύ κύκλο προσώπων και σε δημόσιο χώρο, παράνομο στοίχημα σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων προκαθορισμένης απόδοσης μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό δύο συγκεκριμένες ιστοσελίδες, οι οποίες παρουσίαζαν αποδόσεις κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές του Ο.Π.Α.Π. Επιπλέον κατά την διάρκεια του ελέγχου κατελήφθη 39χρονος ημεδαπός να συμμετέχει ενεργά στην διεξαγωγή του παράνομου στοιχήματος.
  Κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές , τρία κουπόνια παράνομου στοιχήματος, δύο πρόχειρα σημειώματα με αναγραφόμενους κωδικούς αγώνων και σημεία επιλογής και το χρηματικό ποσό των ενενήντα – 90 – Ευρώ.

  Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.-