«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Σύλληψη δυο αλλοδαπών στη Βάρδα Ηλείας για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν συνολικά 10.000 λαθραία τσιγάρα.

Συνελήφθησαν, χθες (14-10-2011) το απόγευμα στη Βάρδα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24 και 17 ετών αντίστοιχα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι δυο αλλοδαποί κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων,  οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας στα πλαίσια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης συνέλαβαν...
αυτούς τη στιγμή που παραλάμβαναν δέμα από το πρακτορείο υπεραστικών λεωφορείων του Νομού Ηλείας, στη Βάρδα, το οποίο περιείχε 50 κούτες τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των συλληφθεντων προέκυψε ότι ο 17χρονος δεν κατείχε νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν 10.000 λαθραία τσιγάρα και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δυο αλλοδαποί ως μέσα συνεννόησης για την διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.