«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Από το Αστυνομικό Δελτίο...

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας

Χθες (23/10/2011) το βράδυ, στο 43ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, άγνωστος δράστης  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων όπου με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ...

Κατά τη διάρκεια της ληστείας, στο πρατήριο εργάζονταν ένας 39χρονος ημεδαπός και μια 22χρονη αλλοδαπή. Σύμφωνα με την καταγγελία τους, ο δράστης πυροβόλησε μια φορά, προς εκφοβισμό, στον αέρα και εν συνεχεία απείλησε αυτούς, αναγκάζοντας τους, να του δώσουν τα χρήματα.
Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας.


Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία.

Ο συλληφθείς επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδηγήσεως σε αστυνομικό έλεγχο.

Συνελήφθη, σήμερα (24-10-2011) το μεσημέρι, στη Βάρδα, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 39 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, ο 39χρονος οδηγώντας Ι.Χ.. Επιβατηγό Αυτοκίνητο επέδειξε σε γενόμενο τροχονομικό έλεγχο, στους Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ κατασχέθηκε η άδεια ικανότητας οδηγήσεως του.


  Σύλληψη ημεδαπών για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθησαν, σήμερα (24-10-2011) πολύ νωρίς το πρωί στην Ανδραβίδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 18, 17 και 16 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου 41χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αφού διέρρηξαν το όχημα του 41χρονου έγιναν αντιληπτοί από αυτόν, τη στιγμή που επιχειρούσαν να το θέσουν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψουν και να τραπούν σε φυγή.
Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.


Σύλληψη αλλοδαπού για αρπαγή τσάντας.

Συνελήφθη, σήμερα (24-10-2011) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, ένας αλλοδαπός, άνδρας, υπήκοος Τυνησίας, ηλικίας 36 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή (αρπαγή τσάντας).
Ειδικότερα, σήμερα (24-10-2011) πολύ νωρίς το πρωί στην Πάτρα, ο 36χρονος, αφαίρεσε από 20χρονη ημεδαπή την ατομική της τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.
Δράστης έγινε αντιληπτός από Αστυνομικό της Υποδιευθηνσης Ασφαλείας Πατρών που εκτελούσε καθήκοντα σκοπού στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ο οποίος τον καταδίωξε και τον συνέλαβε.
Στη κατοχή του 36χρονου βρέθηκε η κλεμμένη τσάντα με όλο το περιεχόμενο της, η οποία αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην 20χρονη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.