«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Φώτης Κωστούλας:«Άι σιχτίρ! Έχω σιχαθεί…»!

 Τα φαντάσματα του παρελθόντος επέστρεψαν!!!
Εκτός ορίου έφτασε τον πρόεδρο του Παναιτωλικού η επαναλαμβανόμενη απαίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου για υποτιθέμενο χρέος της ομάδας απέναντί του,από την εποχή που ασκούσε διοίκηση.Είναι χαρακτηριστική η φράση του κυρίου Φώτη Κωστούλα,όπως αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Άι σιχτίρ! Έχω σιχαθεί…»!!!!

Εντύπωση προκαλεί ο χρόνος που επέλεξε ο κύριος Αντωνόπουλος να επαναφέρει την απαίτησή του, μόλις δυό μέρες πριν τον καθοριστικό αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό...
για την μία και μοναδική πιθανότητα  σωτηρίας του. Κάποιοι φαίνεται έχουν το δικό τους τρόπο ν' αγαπάνε την ιστορική ομάδα του Αγρινίου.
 
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός Τα φαντάσματα του παρελθόντος επέστρεψαν!!! Όπως κάνουν τακτικά τα τελευταία χρόνια. Σε χαρές και σε λύπες. Κυρίως στις λύπες… Ζητώντας το αντίτιμο της προ δεκαετίας “προσφοράς” τους (;) στον Παναιτωλικό, να πληρωθεί από τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ. Η Super League μας κοινοποίησε σήμερα έγγραφο με το οποίο μας κάνει γνωστό πως ο διορισμένος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος ζητεί την αναγκαστική κατάσχεση ποσού 32.281,16 ευρώ (κεφάλαιο και τόκοι), από χρήματα που έχει να λάβει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, μέσω της διοργανώτριας, από το χορηγικό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε. Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας έχει τοποθετηθεί πολλές φορές επί του θέματος των αξιώσεων που προβάλλουν άνθρωποι που “υπηρέτησαν ”  τον Παναιτωλικό, χρόνια πριν την δική του ανάμειξη με τα διοικητικά και απαιτούν χρήματα (που υποτίθεται ότι διέθεσαν για να διοικήσουν την ομάδα) από τον ίδιο. Τούτη τη φορά, όταν του ζητήθηκε εκ νέου να σχολιάσει, η απάντησή του ήταν: «Άι σιχτίρ! Έχω σιχαθεί…»

από ΖΕΙΔΩΡΟΝ