«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στο Αιτωλικό


Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού διάρρηξη - κλοπή που συνέβη προχθές (23-4-2012) στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού και τριών ακόμα συνεργών του, που αναζητούνται,  για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία...
 Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Αιτωλικό, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.


Ειδικότερα, προχθές (23-4-2012) το μεσημέρι οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία 55χρονου ημεδαπού στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 7.500 ευρώ.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 21χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 
Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Αιτωλικό, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνελήφθη χθες (25-4-2012) το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 38 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν από κοινού, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. Μεσολογγίου, σε καφετέρια της 38χρονης στο Αιτωλικό, διαπιστώθηκε ότι λογω τεχνικής παρέμβασης η ηλεκτροδότηση του καταστήματος γινόταν κανονικά χωρίς όμως να καταγράφεται η κατανάλωση στο μετρητή του ρολογιού.

Η 38χρονη συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.