«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έλεγχοι σε καταστήματα στο Αγρίνιο, για κροτίδες και βεγγαλικά


Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 2753 παιδικά αθύρματα.

1. Συνελήφθη χθες (9/4/2012) το πρωί, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 40 ετών σε βάρος του οποίου και της 39χρονης συζύγου του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών...


Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε παντοπωλείο της 39χρονης στη Νεάπολη Αγρινίου, το οποίο λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο 40χρονος σύζυγος της, βρήκαν και κατέσχεσαν 1194 παιδικά αθύρματα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


2. Συνελήφθη χθες (9/4/2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 33 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε παντοπωλείο της 33χρονης στη Ρίγανη Αγρινίου, βρήκαν και κατέσχεσαν 1559 παιδικά αθύρματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

 
Συλλήψεις καταστηματαρχών στη Ναυπακτία, για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών.

 Κατασχέθηκαν συνολικά 3148 παιδικά αθύρματα και 11 βεγγαλικά.


1.  Συνελήφθη σήμερα (10/4/2012) το πρωί, στη Λυγία Ναυπακτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 41 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε παντοπωλείο του 41χρονου στη Λυγία Ναυπακτίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 3148 παιδικά αθύρματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.



2.  Συνελήφθη σήμερα (10/4/2012) το πρωί, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 37 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή βεγγαλικών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα πώλησης φωτοβολίδων και βεγγαλικών του 37χρονου στη Ναύπακτο βρήκαν και κατέσχεσαν έντεκα βεγγαλικά τα οποία δεν έφεραν ειδική σήμανση καταλληλότητας για κυκλοφορία στην αγορά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.