«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Συνταξιούχων του Ι.Κ.Α. του Ν. Αιτωλ/νίας για την απεργία στις 26 Σεπτέμβρη!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Οι πολιτικές κεφαλαίου- Ευρωπαϊκής Ένωσης - συγκυβέρνησης μας εξοντώνουν , μας ρίχνουν στον Καιάδα, στέλνουν τα παιδιά μας στην ανεργία, τη φτώχεια , τη μισθωτή σκλαβιά...

Η οργάνωση  της πάλης της εργατικής τάξης  και του λαού, είναι η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Η ζωή μας και η ζωή των οικογενειών μας καθημερινά εξαθλιώνεται από την οικονομική ανέχεια και τη φτώχεια. Μπαίνει σε κίνδυνο  από την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον ΕΟΠΥΥ  στην υγεία  και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε καλύτερα και εμείς και τα παιδιά μας. Έχουμε δικαίωμα να έχουμε τις συντάξεις μας , τα φάρμακά μας κι όλες τις ασφαλιστικές παροχές που έχουμε πληρώσει  και μας έχουν αφαιρέσει.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Όλα αυτά τα χρόνια χορτάσαμε  από ψέματα, εκβιασμούς, τρομοκρατία και εμπόριο ελπίδας από τις κυβερνήσεις , τις πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις, που με συνέπεια υπηρετούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάρτε μαζικά μέρος :

-              Στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26-9-2012 ώρα 10,30  το πρωί στο Αγρίνιο- το Μεσολόγγι- τη Ναύπακτο και την Αμφιλοχία.
-              Στην Περιφερειακή Σύσκεψη που οργανώνει το Σωματείο μας με την Ομοσπονδία , την Πέμπτη 27-9-2012 ώρα 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πάλμος Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας.  

Αγρίνιο 19-9-2012
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ