«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κατεδίωξε αστυνομικούς με... επικαθήμενο όχημα !



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 45χρονου ημεδαπού ο οποίος σήμερα (21-9-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στον πρώην Χ.Α.Δ.Α. Αρχαίας Ολυμπίας οδηγώντας επικαθήμενο όχημα το όποιο ήταν φορτωμένο με απορρίμματα κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ελέγξουν, τους κατεδίωξε για απόσταση μεγαλύτερη των 70 μέτρων επιχειρώντας διαρκώς ελιγμους για να τους κτυπήσει....


Ειδικότερα Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας και της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας εντόπισαν τον 49χρονο να εισέρχεται με επικαθήμενο όχημα το όποιο ήταν φορτωμένο με σκουπίδια στον πρώην Χώρο Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (Χ.Α.Δ.Α.) στη θέση Φλόκα Ηλείας και του έκαναν σήμα στάσης, με σκοπό να τον ελέγξουν.

Ο 49χρονος αντί να ακινητοποιήσει το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά σε αυτό και στη συνέχεια τους καταδίωξε για απόσταση εβδομήντα μέτρων περίπου προβαίνοντας διαρκώς σε ελιγμούς με σκοπό να τους κτυπήσει.

Το όχημα δράστη κατασχέθηκε αφού ακινητοποιήθηκε σε ένα δύσβατο σημείο του Χ.Α.Δ.Α. κατά την προσπάθεια του να διαφύγει.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.