«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Οι χρυσαυγίτες μπορούν να πάρουν μια μερα ρεπό!!!



ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (τοπική επιτροπή Πρέβεζας)
Η ίδια γνωστή και πάντα μακάβρια ιστορία… το λαθρεμπορικό σκάφος …βυθίστηκε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΗΣΥΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 58 ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ…

 ΑΥΤΑ ΤΑ 31 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ… ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ «ΑΛΛΟΙ»…
Εκείνοι που σίγουρα δεν θα κοιμηθούμε ήσυχα, είναι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών, ο κόσμος των παιδιών , των μανάδων και των ντόπιων και ξένων  μεταναστών στη χώρα μας που ξέρουν πολύ καλά ότι αλλού βρίσκεται η αιτία για τα δεινά που αντιμετωπίζουμε. Δεν βρίσκεται στο χρώμα του δέρματος, και στην ποσότητα των νομιμοποιητικών χαρτιών που μπορεί να κουβαλά κάποιος απάνω του. Βρίσκεται μόνο στο χρώμα του χρήματος…
…οι συνάνθρωποί μας που πνίγηκαν στο Αιγαίο, ήταν Ιρακινοί; Σύριοι; Παλαιστίνιοι; Αφγανοί; Η απάντηση έχει αξία μόνο για όσους σέβονται την ανθρώπινη ζωή και δεν έχει θολώσει το μάτι και το μυαλό τους από το μίσος του ρατσισμού.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΙΡΑΚ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ).
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,  ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (τοπική επιτροπή Πρέβεζας)