«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου

Για τα καταστήματα των Sprider.


Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «H Ένωση»
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
(Ελευθερίου Βενιζέλου 13) έναντι Πάρκου
Τηλ 26410-22325

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες σε πολλά μέρη της Ελλάδας αυξάνονται οι εστίες αντίστασης. Αποφασισμένοι να αντιπαλέψουν τη μείωση μισθών σαν μια γροθιά συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Sprider Stores» στη Ρόδο, στην Άρτα, στο Κερατσίνι, στην Λάρισα και...
σε άλλες πόλεις ενάντια στη νέα δραστική μείωση μισθών που επιβάλλει η εργοδοσία, με επαναλαμβανόμενες 4ωρες στάσεις εργασίας καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην εργοδοσία να τους οδηγήσει σε ακραία φτώχεια και εξαθλίωση, καθώς με βάση τη νέα δραστική μείωση οι μισθοί διαμορφώνονται στα 470 καθαρά για τους εργαζόμενους με 8ωρη απασχόληση και στα 260 ευρώ καθαρά για τους εργαζόμενους με 4ωρη απασχόληση!
Οι εργαζόμενοι έχοντας στο πλευρό τους το κλαδικό τους σωματείου και τη συμπαράσταση εργαζομένων και από άλλους κλάδους συνεχίζουν σύσσωμοι τον αγώνα τους και προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία στις 26 Σεπτέμβρη, απαιτώντας να μη γίνει καμία μείωση στους μισθούς τους.


Μη συμφωνήσετε στην καταδίκη της δικής σας ζωής και των οικογενειών σας.

Συσπειρωθείτε στα σωματεία του κλάδου που στέφονται απέναντι στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση, στον εργοδοτικό- κυβερνητικό συνδικαλισμό, για να απαντήσουμε στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει κυβέρνηση - κεφάλαιο - εργοδοσία.

Απαντάμε παίρνοντας μέρος στη Γενική Απεργία Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012, απεργιακή συγκέντρωση 10.30 το πρωί στην Κ. Πλατεία Αγρινίου.