«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλήψεις στο Αίγιο για κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους, λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά

 Σύλληψη 26χρονου στο Αίγιο για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Κατασχέθηκαν περισσότεροι από 1.200 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι.
Συνελήφθη, χθες (27-9-2012) αργά το βράδυ, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένα αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 26 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας...


Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, εντόπισαν τον 26χρονο να κατέχει 692 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής ήχου (CD) καθώς και 531 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής εικόνας (DVD).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

  Σύλληψη ενός ακόμα 44χρονου Πακιστανού στο Αίγιο.
Κατασχέθηκαν 131 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 169 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι.

Συνελήφθη, σήμερα (28-9-2012) το πρωί, στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αιγίου, ένα αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 44 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, στο όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος, βρήκαν και κατέσχεσαν 131 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, καθώς και 99  κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής ήχου (CD) καθώς και 70 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους παραγωγής εικόνας (DVD).

Από τον έλεγχο των στοιχείων του αλλοδαπού διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και παραμένει λάθρα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

  Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν 8 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (27-9-2012) το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 56 και 31 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών - ηρωίνης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, ενήργησαν έλεγχο στο όχημα των δύο ημεδαπών όπου βρήκαν στην κατοχή τους μία νάιλον συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων την οποία και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.