«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Διοργάνωση εβδομαδιαίας έκθεσης Τροχαίας στην Πάτρα

 Καθημερινά θα πραγματοποιείται προβολή οπτικοακουστικού υλικού και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 17-9-2012 ξεκινά έκθεση Τροχαίας που διοργανώνεται στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου Αʼ, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας...

 Η έκθεση θα παραμένει ανοικτή καθ’ όλη την εβδομάδα (17-21 /9/2012)  και από ώρες 09:00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00, όπου αξιωματικοί της Τροχαίας θα πληροφορούν τους επισκέπτες για θέματα οδικής Ασφάλειας  και θα τους διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό.
 Κατά την έναρξη της έκθεσης σήμερα 17-9-2012 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα  με θέμα  « ΑλλάΖω συμπεριφορά. ΕφαρμόΖω τον Κ.Ο.Κ. συνεχίζω τη Ζωή » με εισηγητές :
Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παναγιωτάκη Γεώργιο καθηγητή Ιατρικής Φυσικής
Τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» κα. Βασιλικής ΔΑΝΕΛΗ ΜΥΛΩΝΑ
Του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Πατρών Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ Απόστολου.
 Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης  Θεοδωρακόπουλος. (σχετικό το από 10-9-2012 δελτίο Τύπου μας).
 Παράλληλα για την ευαισθητοποίηση των μαθητών έχουν προγραμματιστεί, καθʼ όλη την εβδομάδα επισκέψεις σχολείων, στο χώρο της έκθεσης, όπου  αξιωματικοί της Τροχαίας Πατρών θα έρχονται σε επαφή μαζί τους  προβάλλοντάς τους ενημερωτικό, οπτικοακουστικό υλικό που αφορά τη  σωστή συμπεριφορά τους ως οδηγοί ή πεζοί.
Αναμφίβολα, η ενημέρωση για θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ύψιστη  προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της Έκθεσης.


Φωτογραφικό υλικό από την σημερινή έκθεση Τροχαίας στην Πάτρα





* Πίνακες στατιστικών στοιχείων  Τροχαίας στην Αχαΐα