«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το Ε.Κ. Αγρινίου για το δημοτικό Πάρκο

Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών , σχετικά με τις εργασίες για την ανάπλαση του Πάρκου  η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου θέλει κάνει γνωστό  στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής τα εξής : Απ την πρώτη στιγμή το ΕΚΑ  είχε ξεκάθαρη θέση την οποία γνωστοποίησε στους πάντες δίνοντας στην δημοσιότητα τις θέσεις του .
Για μια ακόμα φορά κάνει σαφή την θέση του για την ανάπλαση του Πάρκου τονίζοντας ότι το Πάρκο είναι περιουσία του λαού και δεν έχει δικαίωμα κανένας να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση που θα αφαιρεί την δυνατότητα από το λαό της περιοχής και να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό και να απολαμβάνει το φυσικό του περιβάλλον...

Με «ΑΝΑΦΟΡΑ» το ΚΚΕ ζητά να αξιοποιηθεί το κτήριο της πρώην Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου

Προς το Προεδρείο της Βουλής


ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών

Οι βουλευτές: Νίκος Μωραΐτης, Νίκος Καραθανασόπουλος, Διαμάντω Μανωλάκου

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το υπόμνημα του Δήμου Ναυπακτίας Νομού Αιτ/νίας με το οποίο ζητά να αξιοποιηθεί το κτήριο της πρώην Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου από το Δήμο Ναυπακτίας. 

                      Αθήνα, 29/8/2013
                                                                            Οι καταθέτοντες βουλευτές

Μητσοτάκης: Έλεγχοι μέχρι την εκκαθάριση του Δημοσίου από τους επιτήδειους


Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Θέματα

































Παρασκήνια





Δίωξη Πυροσβέστη επειδή αποκάλυψε …έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία του και προβλήματα που παρουσιάζουν τα πυροσβεστικά οχήματα!

Από τις 16 Ιουλίου 2013 διενεργείτε από την Διοίκηση Π.Υ. Ζακύνθου διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου σε συνάδελφο, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του νομού και παράλληλα είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης μας.
Η διαδικασία άσκησης πειθαρχικού ελέγχου ξεκίνησε αφού υπέβαλε Δ.Υ. αναφορά προς τη διοίκησή του, με...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός στη Πάτρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του
Συνελήφθη σήμερα (30-8-2013) το μεσημέρι, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, άνδρας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πράξεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 49χρονης συζύγου του.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε...

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για την απόφαση της «Philip Morris» να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις της στο Αγρίνιο σε κεντρική αποθήκη καπνού

Ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους της πολυεθνικής  εταιρείας «Philip Morris» ότι η θυγατρική της «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ» θα μετατρέψει τις εγκαταστάσεις  της στο Αγρίνιο σε κεντρική αποθήκη της εταιρείας ,όπου θα αποθηκεύονται και θα διανέμονται 15.000 τόνοι καπνά ετησίως σ’ όλη την Ευρώπη , μετά την απόφασή της να απορροφά το 50% της ελληνικής παραγωγής για την επόμενη τριετία.   
Μάλιστα ο κ. Πρωθυπουργός και άλλοι κυβερνητικοί και τοπικοί παράγοντες  έτρεξαν να πανηγυρίσουν,  θυμίζοντας  προεκλογική τακτική αυτοπροβολής,  λέγοντας ότι...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ PHILIP MORRIS ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Π. Μοσχολιός με αφορμή την απόφαση της εταιρείας PHILIP MORRIS για δημιουργία Πανευρωπαϊκού Κέντρου Καπνού στο Αγρίνιο έκανε την εξής δήλωση:

     «Θέλω να εκφράσω της ικανοποίησή μου για την απόφαση της PHILIP MORRIS να μετατρέψει τις αποθήκες καπνού της εταιρείας Παπαστράτος στο Αγρίνιο σε Πανευρωπαϊκό Κέντρο Αποθήκευσης Καπνού ανατολικού τύπου, μια επένδυση στρατηγικής σημασίας για το Αγρίνιο και...

Πλαστά δικαιολογητικά: Μητσοτάκης στηρίζει Καραμανλή & «αδειάζει»… ΠΑΣΟΚ

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΩΝ

Το Τμήμα Παιδείας του ΣYΡΙΖΑ συγχαίρει τους νέους και τις νέες που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν συνέχεια στη μορφωτική τους ανέλιξη με την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και εύχεται κάθε επιτυχία στις περαιτέρω σπουδές τους.
Πρέπει να επισημάνουμε ταυτόχρονα ότι με τη δημοσιοποίησή των βάσεων ολοκληρώνεται μια ψυχοφθόρα διαδικασία, που κάθε χρόνο ταλαιπωρεί τη μαθητική νεολαία και εξαντλεί οικονομικά την ελληνική οικογένεια.
Με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, που...

Συνελήφθη 34χρονος στο Αίγιο, για οφειλές προς το Δημόσιο

Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (30-8-2013) το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, 34χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το  Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 34χρονου, ο όποιος δραστηριοποιείται ως  διευθύνων σύμβουλος σε...

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΑ
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
 Καταγγέλλουμε την σχεδιαζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση και το αιματοκύλισμα του Συριακού λαού.
          Για άλλη μια φορά, όπως και στο Ιράκ πριν από 10 χρόνια, άρχισαν να βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με κατασκευασμένες πληροφορίες για την χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση ΑΣΑΝΤ και την ανάγκη “προστασίας” του Συριακού λαού.
Είναι αισχροί ψεύτες.
          Δικά τους ανδρείκελα, εξοπλισμένα από αυτούς, αιματοκυλούν εδώ και δυο χρόνια το Συριακό λαό.
          Δεν δίνουν δεκάρα για το δημοκρατικά δικαιώματα και...

Κάτω η ιμπεριαλιστική επέμβαση - Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στο νέο πολεμικό τυχοδιωκτισμό

Για άλλη μια φορά οι ιμπεριαλιστές ετοιμάζονται για πολεμική επέμβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η σχεδιαζόμενη πολεμική επιχείρηση ενάντια στη Συρία καμιά σχέση δεν έχει ούτε με τα δικαιώματα των λαών ούτε με την προστασία των αμάχων. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια να  επιβληθεί  στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής η ηγεμονία των ΗΠΑ και των συμμάχων τους και στο πλαίσιο των ανταγωνισμών με Κίνα και Ρωσία, να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των μεγάλων καπιταλιστικών χωρών στην ενέργεια και...

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Όχι στην επέμβαση στη Συρία - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας» το μήνυμα της μεγάλης κινητοποίησης στην Αθήνα (ΦΩΤΟ - VIDEO)


Από αποφασιστικότητα, παλμό και μαζικότητα χαρακτηρίσθηκε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία που διοργάνωσαν η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΝΕ.
Οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα συνεχώς διαδήλωσαν ενάντια στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ στη Συρία και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτή.
Συνθήματα όπως «Καμία εμπλοκή καμιά συμμετοχή! Έξω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί!», «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών», «Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών», «Εργάτες και λαός τώρα συμμαχία, Όχι στους πολέμους για την πλουτοκρατία» ακούγονταν καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, ενώ δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο όταν η πορεία ολοκληρωνόταν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Παράλληλα με την κινητοποίηση, στο πλάι της πορείας, «συνεργεία» από μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ μοίραζαν την ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Συρία στον κόσμο που βρισκόταν στην περιοχή.
Η πορεία ξεκίνησε από το Σύνταγμα, όπου προηγήθηκε μεγάλη συγκέντρωση με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.
Στη συγκέντρωση και στη συνέχεια στην κεφαλή της πορείας βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Λέμε κατηγορηματικό όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας με οποιονδήποτε τρόπο. Φέρουν βαριές ευθύνες οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να δώσουν γη και νερό στους φονιάδες των λαών. Ευθύνες έχουν και οι πολιτικές δυνάμεις εκείνες οι οποίες υιοθετούν κάθε ιμπεριαλιστικό πρόσχημα, όπως επίσης συσκοτίζουν το πραγματικό περιεχόμενο του ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στη χώρα του είναι ο ίδιος ο συριακός λαός, και βέβαια όχι οι ιμπεριαλιστικές πολύμορφες, στρατιωτικές, πολιτικές, οικονομικές, επεμβάσεις, όπως και αν ονομάζονται αυτές, όποια μορφή και αν παίρνουν, είτε τη μορφή του ιμπεριαλιστικού πολέμου όπως τώρα, είτε τη μορφή της ιμπεριαλιστικής ειρήνης».
Νωρίτερα, προηγήθηκαν πυκνές προσυγκεντρώσεις στα Προπύλαια, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, οι οποίες κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Κ.Κ.Ε. για την "ανάπλαση" του πάρκου Αγρινίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                Η Κ.Ο. Αγρινίου του ΚΚΕ καταδικάζει την παρουσία κατασταλτικών δυνάμεων στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου για να αντιμετωπιστούν οι λαϊκές αντιδράσεις  στην επιχείρηση « ανάπλαση Δημοτικού Πάρκου». Η «ανάπλαση» του Πάρκου δεν μπορεί να προχωρήσει με την βίαιη «ανάπλαση» του λαού για να αποδεχθούν τα έργα σαν απαραίτητα. Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει ευθύνη η διοίκηση του Δ. Αγρινίου.
            Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή και μέσω των δημοτικών του συμβούλων που εκλέχθηκαν με την δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε στις δημοτικές εκλογές, έχει πάρει θέση για το θέμα αυτό, πρώτα και κύρια ενάντια στη σκόπιμη και χρόνια απαξίωση του που δημιούργησε το έδαφος για να προωθηθούν διάφορα σχέδια ιδιωτικοποίησής του. Έργα ναι έπρεπε να γίνουν αλλά...

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Για τις διαθεσιμότητες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
παράταξη που στηρίζει το ΠΑΜΕ στην  Ο.Δ.Π.Τ.Ε.
(Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης)

OXI σε όλες τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις!
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους


Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Τα ψέματα τελείωσαν! Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το δρόμο του αγώνα! Είμαστε οι πολλοί και έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε. Μπορούμε να αναμετρηθούμε μαζί τους και να νικήσουμε. Μπορούμε να ανατρέψουμε και αυτούς και...

Επίσκεψη Μοσχολιού στο Γυμνάσιο Γαβαλούς

 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του έργου:» «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ».

     Το έργο επισκέφθηκε σήμερα (Πέμπτη 29 Αυγούστου) ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός και ενημερώθηκε από τον ανάδοχο εργολάβο και από υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας για την πορεία εξέλιξης των εργασιών.
     Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του 1.172.000 €υρώ και ...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, για ληστεία  και βιασμό
Συνελήφθησαν χθες (28-8-2013) αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 24χρονος Ινδός και ένας 26χρονος  Πακιστανός, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία  κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού, κατά  συναυτουργία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο ακόμα αλλοδαποί, υπήκοοι...

Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα και την πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία

 ΣΤΙΣ 19.30 Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, ενάντια στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ στη Συρία και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτή διοργανώνουν σήμερα, στις 7.30 μ.μ.,  η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΝΕ.
Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι προσυγκεντρώσεις...

Βάσεις: Μεγάλη πτώση σε ΑΕΙ, ΤΕΙ – Διασώθηκαν οι στρατιωτικές σχολές

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για τη Συρία

Το Ε. Κ. Αγρινίου καταγγέλλει στους εργαζόμενους  της περιοχής  το νέο πόλεμο που ετοιμάζονται να κάνουν οι Νατοϊκοί ιμπεριαλιστές στη Συρία με επικεφαλής τις  Η.Π.Α.- ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ και την πλήρη στήριξη  και συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.
Στο όνομα του ανταγωνισμού και του μοιράσματος των περιοχών  και του ορυκτού πλούτου  στη Μέση Ανατολή από τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια, ετοιμάζονται να πνίξουν στο αίμα το λαό και την εργατική τάξη  μιας ακόμα χώρας με απρόβλεπτες συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή.
Με πρόσχημα τις «εμφύλιες πολεμικές συγκρούσεις» στη Συρία , που...

ΣΤΟΠ στην «ανάπλαση» με το ζόρι!!!

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΚΟΥ


ΣΤΟΠ στην «ανάπλαση» με το ζόρι
του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου 

Η Λαϊκή Επιτροπή Περιοχής Πάρκου καταγγέλλει στο λαό της περιοχής και όλου του Αγρινίου, τη Δημοτική αρχή που έχει επιβάλει πρωτόγνωρο καθεστώς αστυνομοκρατίας στη γειτονιά μας, πιστή και αυτή στη λογική «νόμος και τάξη», προσπαθώντας έτσι να εφαρμόσει τα σχέδιά της σχετικά με την «ανάπλαση» του Πάρκου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι...

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΜΥΛΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Υπεγράφη σήμερα, (Τετάρτη 28 Αυγούστου) μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού και του αναδόχου του έργου, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

      Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 720.000,00 € και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή προβλέπεται...

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Διεθνές Σύστημα"


 Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, το Εργαστήριο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης τού Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει στην "Αίθουσα Συνεδρίων" του Πανεπιστημίου διεθνές Συνέδριο με θέμα: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Διεθνές Σύστημα".  Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Καθηγητής Ηλίας Κουσκουβέλης.
 Στο συνέδριο θα εξεταστούν διαφορετικές οπτικές για...

Η σχεδιαζόμενη επιστράτευση των καθηγητών θα βρει απέναντι της το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της απόφασης της Κυβέρνησης «περί άρσης της επιστράτευσης των καθηγητών» και με διαρροές στον Τύπο επαναφέρεται το «όπλο» της πολιτικής επιστράτευσης, προκειμένου να μην γίνουν απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει...

Δεν πάει άλλο!

Ρ.Α.Σ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – Καθηγητών Αιτωλ/νίας
"Εκπαιδευτικό Δίκτυο Παρεμβάσεων- Συσπειρώσεων"
Δεν πάει άλλο!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

Μετά το «μαύρο» της ΕΡΤ και τις απολύσεις των εργαζομένων της, που συνεχίζονται σε όλον το δημόσιο τομέα το μενού της επίθεσης της κυβέρνησης και της τρόικας περιέχει την υγεία, την παιδεία και σχεδόν κάθε κοινωνική παροχή που – θεωρητικά - έπρεπε να χορηγεί το κράτος. Παράλληλα, κάθε υποστηρικτική δομή (σχολικοί φύλακες), ακόμα και οι δήμοι (που περί άλλον τυρβάζουν), δέχτηκαν τα πυρά των κυβερνώντων. Σκοπός των επιθέσεων είναι η κατάργηση του κοινωνικού κράτους για τους εργαζόμενους με παράλληλη στήριξη τραπεζικών, πολυεθνικών και ντόπιων κεφαλαίων, η διάλυση όλων των δομών κοινωνικών παροχών, η οικονομική εξαθλίωση και...

ΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.Μ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΤΣΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Δ. ΖΗΝΟΖΗ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου εκφράζει την βαθειά θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου Δημητρίου Ζηνόζη, επίτιμου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.
Ο Δημήτριος Ζηνόζης διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ.Π. και του Ταμείου Προνοίας του, επίτιμος Πρόεδρος του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών (Λ.Ε.Δ.Ε.). Διαπρεπής επιστήμονας, μάχιμος δικηγόρος, υπηρέτησε το κοινό συμφέρον των συναδέλφων και...

Συνελήφθησαν τρεις ακόμα καλλιεργητές ναρκωτικών στην Ηλεία

Κατασχέθηκε περισσότερο από ενάμισι κιλό κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (27-8-2013) το μεσημέρι, στην Αρετή και τα Λεχαινά αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε  συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, τρεις  ημεδαποί άνδρες (πατέρας και δυο υιοί) ηλικίας 54, 24 και 23 ετών σε  βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για...

Δήμοι: Κινητικότητα μέσω μετατάξεων ζητά η ΚΕΔΕ αλλά…


Tεταρτη 28 Αυγούστου 2013

Θέματα






















Παρασκήνια






Επιχειρήσεις - Εργασιακά









Κόμματα









Πολιτιστικά - Διεθνή