«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Εξιχνίαση Ζωοκλοπής στο Αγρίνιο.

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ζωοκλοπή που συνέβη πριν δυο μέρες στη Νεάπολη Αγρινίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 33 και 27 ετών για διάπραξη ζωοκλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, προχθές 8-4-2012 το μεσημέρι, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο 69χρονου ημεδαπού στη Νεάπολη Αγρινίου δεκατρία αρνιά...


Από την αστυνομική έρευνα που ενηργησαν οι Αστυνομικοί προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι δυο ημεδαποί ενώ στη κατοχή των δραστών βρέθηκαν δυο από τα αρνιά που είχαν αφαιρέσει τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ημεδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Εξιχνίαση διακεκριμένης κλοπής στα Λεχαινά.

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών,  διακεκριμένη κλοπή που είχε συμβεί πριν σαράντα μέρες περίπου στην Αρετή Λεχαινών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι αλλοδαπών υπηκόων  Ρουμανίας, (πέντε άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 45, 41, 38, 21, 21 και 27 ετών αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι αλλοδαποί είχαν συλληφθει την 2-3-2012 το απόγευμα στα Λεχαινά και την Ανδραβίδα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και είχε σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση (Σχετικό το από 3-3-2012 Δελτίο τύπου μας).

Πιο συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα η οποία συνεχίζεται, προέκυψε επιπλέον ότι,  την (1-3-2012) το πρωί, στην Αρετή Λεχαινών, οι έξι αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει χάλκινους αγωγούς αξίας περίπου 400 ευρώ από κολώνες του δικτύου της ΔΕΗ στη περιοχή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των έξι δραστών θα υποβληθεί συμπληρωματικά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.