«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τι νομίζεις ότι οι τράπεζες έχουν…συναισθηματισμό;

Βόμβα: Παρακαταθηκών και δανείων, alpha, eurobank, millenium ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ τα δάνειά σας στην JP MORGAN (VID)

Skandalo jp morgan
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!
O Θεός αγαπάει τον Κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη...
Δείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ: anti-ntp.net

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Τι νομίζεις ότι οι τράπεζες έχουν…συναισθηματισμό;

Φωνάζαμε, κραυγάζαμε από παλιά…εμείς που «αλλιώς», πιο «βαριά», σκεπτόμασταν!
Μην αφήνεσαι να σε δεσμεύουν, θα σε εξαθλιώσουν!  Μη στον αχαλίνωτο κι ανεξέλεγκτο …υπέρμετρο δανεισμό! 
Τίποτα οι «πανέξυπνοι» και στις περισσότερες φορές «ειρωνικοί» απέναντί μας Συνέλληνες.
Ωρυόμουν προσωπικά… μη μωρέ! Κι έγινα κακός, αντιπαθής, κινδυνολόγος και δεν ξέρω πόσα άλλα επίθετα πρέπει ν’ αραδιάσω, για να περιγράψω πως με χαρακτήριζαν. Αυτοί που σήμερα με πλησιάζουν ένοχα, με σκυμμένο το κεφάλι, όσοι αντέχουν και δεν μ’ αποφεύγουν, για να μου πουν με μισοσβησμένη φωνή «Είχες δίκιο όταν μας τα ’λεγες»!

Μέχρι που κάποιος γνωστός μου παλιότερα, γύρισε με κοίταξε «αφ’ υψηλού» στηριζόμενος πάνω στα σαρακοφαγωμένα ξυλοπόδαρα, που το ανάλγητο καπιταλιστικό σύστημα υστερόβουλα του δάνεισε!
«Όλοι χρωστάμε…τι θα μας πάρουν τα σπίτια;»

Η απάντησή μου τότε…ερώτηση: «Τι νομίζεις ότι οι τράπεζες έχουν…συναισθηματισμό;»

Χώρια οι άλλοι … «Κι εσένα τι σε νοιάζει;»
Με νοιάζει έλεγα, πρώτα-πρώτα ανθρωπιστικά, γιατί θα δω ένα λαό να υποφέρει…Προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, κοινωνικά…πολιτικά!
Και δεύτερα, γιατί σε μια τριπλοδεσμευμένη κι εξαθλιωμένη κοινωνία όλοι θα έχουμε πρόβλημα επιβίωσης και μαζί με σας θα πληρώνουμε τη «λέζα», το «μάρμαρο» κι εμείς που δεν φταίμε, η φταίμε λιγότερο!
Θα πληρώνουμε…πληρώνουμε! «Έγινε ο λόγος μου μοίρα»!! πληρώνουμε κι εμείς που η φιλοσοφία μας και η στάση ζωής μας ήταν, είναι και θα είναι δυο ισχυρά σκέλη, που πατάνε με ρεαλισμό στη γη!
Ένας λαός υποφέρει και …πολιτικά γιατί δεν συμπεριφέρεται και δεν ψηφίζει ανεπηρέαστος! Ας σκεφτούμε ένα μόνο: Πόσοι ψηφοφόροι, στις τελευταίες τουλάχιστον εκλογικές αναμετρήσεις, έτρεχαν από πολιτικό σε πολιτικό γραφείο υποψηφίων στα κόμματα εξουσίας, για να τους ρυθμίσουν …στεγαστικά δάνεια!
Μ’ αυτό και μόνο το κριτήριο αποφάσιζαν, επέλεγαν, στήριζαν και ψήφιζαν πολιτικούς και πολιτικές που αυτοί εκπροσωπούσαν, εξέφραζαν και εκφράζουν!  
Και μετά σου λένε «Απεφάνθη ο Ελληνικός λαός»!
Ο Ελληνικός λαός σύντομα θα εκφραστεί, πετώντας πέρα το ζυγό της υποταγής. Αν ακολουθήσει το υγιές κομμάτι του έχει ελπίδα! Ειδάλλως θα έχουμε άναρχη εξέγερση, που πολύ το φοβάμαι, με ολέθρια αποτελέσματα!!
Γι’ αυτό είχα κάνει κι εξακολουθώ να κάνω, τη σκέψη μου… κραυγή: 
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ!!! 
Δημήτρης Ντόκας